ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ QUALITYCARE™;

Η LEO Pharma είναι μια διεθνής φαρμακευτική εταιρεία η οποία δεσμεύεται για την ανάπτυξη φαρμάκων και θεραπειών που προσφέρουν αξία στους ασθενείς και την κοινωνία εν γένει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η χρηματοδότηση και η ανάπτυξη της υπηρεσίας QualityCare™ γίνεται εξ ολοκλήρου από τη LEO Pharma. Με έτος ίδρυσης το 1908, η LEO Pharma είναι μια διεθνής φαρμακευτική εταιρεία αποστολή της οποίας είναι να βοηθήσει τον κόσμο να αποκτήσει ένα υγιές δέρμα. Ως ανεξάρτητη, ερευνητική φαρμακευτική εταιρεία, η LEO Pharma αναπτύσσει, παρασκευάζει και εμπορεύεται φαρμακευτικά προϊόντα για ασθενείς με δερματολογικές και θρομβωτικές παθήσεις σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως.

Στη LEO Pharma δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη φαρμάκων και θεραπειών που προσφέρουν μοναδική αξία στους ασθενείς, στην κοινωνία και εν γένει σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ατόμων με δερματικές παθήσεις και όσων χρήζουν επείγουσας φροντίδας.

Προκειμένου να βοηθήσουμε τον κόσμο να επιτύχει καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του, αφουγκραζόμαστε τα άτομα με δερματικές παθήσεις. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι μόνο η ασθένεια που έχει σημασία, αλλά και οι άνθρωποι που ζουν με αυτήν και η επίπτωση που έχει στην καθημερινή τους ζωή. Πιστεύουμε ότι η ιατροφαρμακευτική φροντίδα δεν είναι μόνο τα ραντεβού με το γιατρό, τα φάρμακα και οι θεραπείες.

Έχοντας διενεργήσει χιλιάδες συνεντεύξεις, κατανοούμε τις συναισθηματικές και ψυχολογικές προκλήσεις που έχει η ζωή με μια δερματοπάθεια. Συνδυάζοντας την ιατρική μας τεχνογνωσία και τις επιστημονικές μας γνώσεις, αναπτύξαμε την υπηρεσία QualityCare™, μια δωρεάν και εμπιστευτική υπηρεσία υποστήριξης που σχεδιάστηκε για να παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες, αξία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια της πορείας μιας νόσου. Στόχος της πρωτοβουλίας μας είναι να δώσει στον κόσμο τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες του και να ελέγξει τη δερματική του πάθηση.

Επισκεφθείτε την ηλ. διεύθυνση www.leo-pharma.gr για περισσότερες πληροφορίες και υλικό τύπου προς λήψη στον υπολογιστή σας.

LEO ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Λεωφόρος Κύμης και Σένεκα 10, Κηφισιά

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 212 222 5000


Αρχή σελίδας