ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εφαρμογή MyPso QualityCare™ παρέχεται από την LEO Pharma A/S, 55 Industriparken, DK 2750 Ballerup, Denmark, μια καταχωρημένη εταιρεία στη Δανία, με αριθμό καταχώρησης μητρώου 56759514.

Η χρήση της εφαρμογής MyPso QualityCare™ γίνεται δωρεάν, εκτός από τις χρεώσεις των δεδομένων που συμφωνήθηκαν με την κινητή τηλεφωνία. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από Android ή Apple App Store. Η εφαρμογή MyPso QualityCare™ δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την δυνατόν καλύτερη εμπειρία από την εφαρμογή MyPso QualityCare™, όταν την κατεβάσετε, η LEO Pharma θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας, όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης και να θα σας στέλνει ενημερώσεις μέσω του smartphone σας και του ηλ. ταχυδρομείου (π.χ. email, SMS, MMS), που θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες. Για παράδειγμα, η επεξήγηση νέων λειτουργιών στην εφαρμογή.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ MyPso QualityCare™

Η MyPso QualityCare™ παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, γενικές συμβουλές και προτάσεις σχετικά με την ψωρίαση. Επίσης παρέχει μια πληθώρα συμπληρωματικών λειτουργιών που σας δίνουν τη δυνατότητα να συνοψίσετε και να εντοπίσετε τα συμπτώματά σας μέσω φωτογραφιών και αναφορών. Με αυτόν τον τρόπο, σας βοηθά να κατανοήσετε τους παθογόνους παράγοντες που προκαλούν τις εξάρσεις. Η εφαρμογή μετατρέπει σε εικόνα τα δεδομένα που λαμβάνει με έναν εύκολο στη διαχείριση τρόπο, αλλά δεν παρέχει ερμηνείες ή υπολογισμούς.

Οι γενικές συμβουλές και οι προτάσεις που παρέχονται από την εφαρμογή δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο ιατρικών συμβουλών ή άλλου εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας. Αυτή η εφαρμογή δεν εποπτεύει τις παρενέργειες καμιάς θεραπείας. Εάν έχετε παρενέργειες από τη θεραπεία σας, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Δεν μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάτι μέσω της εφαρμογής.

ΠΟΙΑ SMARTPHONES ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τα iOS τηλέφωνα που υποστηρίζονται είναι: iPhone 4s, 5, 5s, 5c, 6 και  6+ (η εφαρμογή δε βελτιστοποιεί το μέγεθος οθόνης 6+). Τα iOS συστήματα που υποστηρίζονται είναι: iOS7 και  iOS8.

Τα Android phones που υποστηρίζονται είναι: Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 4, HTC One (M8), Google Nexus 5, Sony Experia Z3 compact, Sony Experia Z3, LG G3. Τα Android systems που υποστηρίζονται είναι: Android 4.0 - 4,4.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η LEO Pharma θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα για να επικοινωνεί μαζί σας και να βοηθήσει στη σύγκριση των αποτελεσμάτων με την υπόλοιπη κοινότητα MyPso QualityCare™ που χρησιμοποιεί την εφαρμογή. Η χρήση δεδομένων επίσης επιτρέπει στη LEO Pharma να βελτιστοποιεί συνεχώς την εφαρμογή, να την προστατεύει από κατάχρηση και να βελτιώνει την κατανόηση της ψωρίασης από επαγγελματίες υγείας (μέσω κοινοποίησης  των στατιστικών στοιχείων σε αυτούς σε ανώνυμη μορφή) καθώς επίσης να δημοσιεύει ανώνυμα τις πιο σημαντικές τάσεις.

Για τη στατιστική ανάλυση θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα Google Analytics. Η βάση δεδομένων υπόκειται σε ανάλυση των τάσεων.

 Επικεντρωμένη στην προστασία των δεδομένων σας, η LEO Pharma θα μεταφέρει πληροφορίες μόνο εάν το επιτρέπει ο εκάστοτε νόμος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και επίσης συμφωνεί με τις πληροφορίες στους παραπάνω όρους.

 Θα μεταφέρουμε πληροφορίες των προσωπικών σας δεδομένων σε εταιρείες που βελτιώνουν τη λειτουργία της εφαρμογής.  Αυτές μπορεί να είναι οι ακόλουθες:

Bridge IT Aps, μια επώνυμη εταιρεία στη Δανία, με σκοπό την ανάλυση δεδομένων (αριθμός καταχώρησης μητρώου:

29 40 09 46) και TDC Hosting A/S, μια επώνυμη εταιρεία στη Δανία, με σκοπό τη φιλοξενία (αριθμός καταχώρησης μητρώου: 25 59 56 96).

Η αναφορά σε αρχείο PDF των καταχωρημένων πληροφοριών σας που μπορεί να προκύψει από την εφαρμογή MyPso QualityCare™ μπορεί να αποσταλεί με email, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του προσωπικού σας email. Καθώς αυτή η διαδικασία εκθέτει το αρχείο σε περιβάλλον εκτός της εφαρμογής, η διανομή και η χρήση του αποτελεί δική σας ευθύνη.

Η εφαρμογή δεν απαιτεί κωδικό πρόσβασης. Γι’ αυτό το λόγο, για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, σας προτείνουμε να έχετε συνεχώς ενεργοποιημένη τη λειτουργία κλειδώματος  στο smartphone σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο www.leo-pharma.com εάν θέλετε να

α) μάθετε περισσότερα για το πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας

β) λάβετε μη ακριβή στοιχεία που διαγράφηκαν ή άλλαξαν, ή

γ) διαμαρτυρηθείτε για την ανάλυση των δεδομένων.

Εάν διαγράψετε την εφαρμογή MyPso QualityCare™ θα αφαιρέσουμε τα δεδομένα που μπορούν να σας αναγνωρίσουν, ενώ θα διατηρηθούν στατιστικά στοιχεία με τα οποία δε γίνεται ταυτοποίηση για να βελτιώσουμε την κατανόηση της ψωρίασης.

Το προφίλ σας θα διαγραφεί, εάν δε χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για δύο χρόνια. Εάν χάσετε το smartphone σας, τα δεδομένα σας δεν μπορούν να ανακτηθούν.

ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΩΝ

Σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι έχετε πρόσβαση και χρησιμοποιείται την εφαρμογή MyPso QualityCare™ και τα περιεχόμενά της με δική σας ευθύνη. Αποτελεί δική σας ευθύνη η χρήση της εφαρμογής να πληροί τις προϋποθέσεις των νόμων και να μην παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων.

Για να βεβαιωθούμε ότι η εμπειρία της εφαρμογής MyPso QualityCare™ παραμένει πάντα η βέλτιστη για όλα τα μέλη της κοινότητας της MyPso QualityCare™, σε περίπτωση διαμαρτυριών ή υποψίας παράνομων πράξεων, ανωμαλιών ή κατάχρησης, τα δεδομένα και η εφαρμογή μπορεί να διακοπεί ή να καταργηθεί χωρίς προειδοποίηση. Ομοίως, η  LEO Pharma μπορεί να διακόψει δια παντός την πρόσβασή σας στην εφαρμογή και να απαιτήσει να τη διαγράψετε. Η LEO Pharma δεν ευθύνεται για καταστροφές και απώλειες που προκαλούνται από την εφαρμογή και τη χρήση σας, για παράδειγμα εάν χάσετε το smartphone σας ή εάν εσείς ή άλλοι κάνετε κατάχρηση της εφαρμογής.

Εάν γίνει αίτηση αποζημίωσης εναντίον της LEO Pharma λόγω δικών σας δραστηριοτήτων, η LEO Pharma θα εξαιρεθεί από κάθε ευθύνη και ζημία. Σε περίπτωση που κάνετε κατάχρηση της εφαρμογής ή συμμετέχετε σε κατάχρηση, η LEO Pharma μπορεί να ζητήσει αποζημίωση από εσάς.

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, νέες ευκαιρίες για βελτίωση της εφαρμογής MyPso QualityCare™ μπορεί να προκύψουν. Γι’ αυτό το λόγο, η LEO Pharma διατηρεί το δικαίωμα να βελτιώνεται, να αλλάζει, να τροποποιεί, να αντικαθιστά ή να διαγράφει δεδομένα της εφαρμογής οποιαδήποτε στιγμή και στη διακριτική της ευχέρεια. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας στην εφαρμογή ή της εφαρμογής ανήκουν στην LEO Pharma A/S ή σε κάποιον συνεργάτη της. 

Αρχή σελίδας