Παρακολούθησε την ψωρίασή σου με την εφαρμογή MyPso

MyPso

Βελτιώστε την κατάστασή σας στην ψωρίαση με την εφαρμογή παρακολούθησης MyPso

Μπορείτε να κρατάτε αρχείο των συμπτωμάτων και των παραγόντων έξαρσης, να χαρτογραφείτε τις τάσεις σας και την πρόοδο σας και να κατεβάζετε τα αποτελέσματα, δείχνοντάς σας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ψωρίασής σας. Η εφαρμογή MyPso σας υποστηρίζει με πρακτικές συμβουλές για να κάνετε μικρές αλλαγές που μπορούν να έχουν μεγάλη επιρροή στο δέρμα σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • δείχνει την πρόοδο σας με τη θεραπεία
  • σας βοηθά να αναγνωρίσετε και να αντιμετωπίσετε τους παράγοντες έξαρσης
  • συγκρίνει ανώνυμα τα αποτελέσματά σας με άλλων που ζουν με ψωρίαση με σκοπό να εντοπίσετε ομοιότητες και διαφορές
  • παράγει αναφορές για να κατευθύνει θετικά τις συμβουλές από το γιατρό σας

Η εφαρμογή MyPso δημιουργεί εικόνα της κατάστασής σας

Καταγράφοντας τα δεδομένα σας στην εφαρμογή MyPso (όπως το φύλο, τα συμπτώματα, τους παράγοντες έξαρσης), μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση της ψωρίασης μέσα από εικονογράφηση του μοτίβου των εξάρσεων και των συμπτωμάτων. Γνωρίζουμε ότι η αντιμετώπιση της ψωρίασης μπορεί να είναι δύσκολη, και γι’αυτό το λόγο η εφαρμογή MyPso σας δείχνει την ευρεία εικόνα της ψωρίασης, υποστηρίζοντάς σας για να κάνετε σίγουρα βήματα προς την καλύτερη διαχείριση της συμπτωματολογίας.

Η εφαρμογή MyPso παρακολουθεί την πρόοδό σας

Πολλοί βρίσκουν τις εξάρσεις της ψωρίασης μη-προβλέψιμες. Έτσι εμείς δημιουργήσαμε την εφαρμογή MyPso που παρακολουθεί τη ψωρίαση για εσάς. Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορείτε απλά να καταγράφετε τα συμπτώματα και τους παράγοντες έξαρσης και με αυτόν τον τρόπο το MyPso να παρακολουθεί την πρόοδό σας, δίνοντας ανάλογες και πρακτικές συμβουλές που σας βοηθούν να διαχειριστείτε την κατάστασή σας με αυτοπεποίθηση.

Η εφαρμογή MyPso σας στηρίζει– δεν είστε μόνοι

Διαμορφώνοντας μια εικόνα της κατάστασης και της προόδου σας, μπορείτε να αποκτήσετε τη γνώση και την αυτοπεποίθηση που σας χρειάζεται για να διαχειριστείτε και να βελτιώσετε τη συμπτωματολογία. Η εφαρμογή MyPso επίσης εξασφαλίζει δεδομένα από την κοινότητα ανώνυμα, και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε πως τα πάνε και άλλοι όπως εσείς. Μπορείτε επίσης να δημιουργείτε αναφορές των αποτελεσμάτων σας για να τις δείξετε στο γιατρό σας. Έτσι μπορείτε εύκολα να ενημερώνεστε για την εξέλιξη μεταξύ των ραντεβού και να σας παρέχεται υποστήριξη που είναι συγκεκριμένα προσδιορισμένη για την ευρεία εικόνα της δικής σας κατάστασης.

Αρχή σελίδας