Ρύζι με τόνο

Ρύζι με τόνο

Το καλαθάκι μας περιέχει:

1 μερίδα ρύζι με τόνο

1 φρούτο εποχής

 

Υλικά για 1 μερίδα:

70 g αναποφλοίωτο ρύζι

80 g φρέσκος τόνος σε νερό

1 κουταλιά της σούπας μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε ροδέλες

2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Μαϊντανός ψιλοκομμένος, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Αλάτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

 

Εκτέλεση:

Βράστε το ρύζι σε αλατισμένο νερό. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο, στραγγίξτε το ρύζι και βάλτε το κάτω από κρύο νερό για να κρυώσει και να σταματήσετε το βράσιμο.  Βράστε τον τόνο στον ατμό. Αφού βράσει, κόψτε τον σε μικρά κομμάτια και προσθέστε λίγο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Προσθέστε το ρύζι, τις ελιές, τον μαϊντανό, 1 κουταλιά της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Ανακατέψτε προσεκτικά τα υλικά και βάλτε τα στο τάπερ που θα πάρετε στη δουλειά. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θέλετε να μάθετε νέα για την ψωρίαση;